Verzendbeleid

Levertijd & Verzendkosten:

Algemene Levertijd: 2 - 5 werkdagen. 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

U plaatst een bestelling en rond de betaling af. Op dat moment ontvangt u een geautomatiseerde order bevestiging via email of sms. Mogelijk beland deze in de spamfolder. Nadat uw bestelling uw pakket is gemaakt, ontvangt u een trackingsemail. Indien u geen mails of sms heeft gehad, check dan de spamfolder. Of neem contact met ons op. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 2,95 voor brievenbus- en postpakketten.
Gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD. Als de bestelling verzonden is krijgt u een mail met een Track & Trace link, hier kunt u uw bestelling volgen. Over het algemeen zal de aflevering op een werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U kunt er ook voor kiezen om het pakket op te halen bij een DPD punt.