OVER JACK IMPALA

Jack Impala in het kort

Als persoon is het tegenwoordig steeds moeilijker een eigen identiteit te creëren tussen de menigte. De menigte die allemaal wordt meegezogen door dezelfde modetrends, waardoor iedereen op elkaar begint te lijken. Buiten dat wordt het milieu en de strijd tegen oneerlijke arbeid ook met de dag belangrijker. De modebranche zal daar ook hun steentje bij aan moeten bijdragen. En daarom wil Jack Impala op een unieke wijze, duurzame modieuze kleding op de markt brengen.

Inklapbare content

Merk

Jack Impala is de naam van de persoon die staat voor het merk dat wij gecreëerd hebben. Jack Impala vertegenwoordigd een denk- en levenswijze die wij samen hebben gevormd en daarmee de basis is van ons merk.

Net zoals in het echte leven, zijn sommige designs luchtig en eenvoudig, waarbij anderen weer ingewikkelder zijn met meerdere lagen.

Jack Impala als boegbeeld en persoon geeft ons de gelegenheid de identiteit van ons merk extra te benadrukken.

Logo

Het logo van Jack Impala is heel suggestief en kan door iedereen anders geïnterpreteerd worden. Velen zullen er een vogel of een vallend mannetje in zien en sommige misschien wel een (vliegende) vis. Sommige zullen zeggen dat de vogel een vrije val maakt en anderen zullen zeggen dat die aan het stijgen is. Er kan ook aan gedacht worden dat het logo een beeld is van Jack Impala als persoon.

De reden dat het logo zo open staat voor eigen interpretatie, is omdat dat een belangrijk deel is van ons merk is. Wij willen dat de mensen een eigen idee vormen bij onze kleding en logo, zodat ze een extra soort band ermee opbouwen, omdat het gebaseerd is op een eigen idee van hen.

Slogan

Voornaamste betekenis

‘Proclaim The Difference’ is de slogan van ons merk, wat letterlijk vertaald ‘Verkondig Het Verschil’. Met dit motto moedigen en geven wij aan dat Jack Impala staat voor het naar boven brengen van jouw eigen persoonlijkheid en die te laten zien aan de wereld. Laat zien wat jou anders maakt dan de rest! En ben jezelf! Door echt jezelf te zijn en daar comfortabel mee te zijn, maakt het dat je er tussenuit springt en daarmee opvalt.

Andere betekenis

Ons motto kan ook op andere manieren opgevat worden. Bijvoorbeeld het milieuvriendelijke aspect waar Jack Impala veel waarde aan hecht. Wij laten zien dat het anders kan. Een kledingmerk kan beiden origineel en milieuvriendelijk zijn.

Missie, visie en kernwaarden

Missie

Door ontwerpen te creëren die identiteit en karakter uitstralen, op kleding dat ecologisch en ethisch verantwoord is.

Visie

Dat mensen zich kunnen uiten via kleding dat ook ecologisch en ethisch bewust is.

Kernwaarden

Vrijheid, uiting, durven, duurzaam en herinneringen

Huisstijlhandboek en bedrijfsplan

Interesse in ons huisstijlhandboek en/of bedrijfsplan? Stuur ons gerust een verzoeksmailtje naar contact@jackimpala.com!

Jack Impala en Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Jack Impala centraal en daar besteden we enorm veel aandacht aan. Elk identiek kledingstuk van Jack Impala is geproduceerd van biologisch katoen en gerecycelde materialen én begaan een duurzaam productieproces. Meer lezen over de duurzaamheid van Jack Impala? Klik hieronder op 'Meer lezen'.

Meer lezen